Xiaomi Redmi note 7 (magyar teszt a PRCdigital Szombathely-tЕ‘l)

Xiaomi Redmi note 7 (magyar teszt a PRCdigital Szombathely-tЕ‘l)Г–sszefoglalГі tesztvideГі a Redmi note 7 okostelefonrГіl, Г©s egy kis Г©rdekessГ©g, a kamera funkciГіkrГіl.
Kamera funkciГіk bЕ‘vГ­tГ©se root, Г©s szoftvercsere nГ©lkГјl, hogy a garancia is megmaradjon.
Telefonnal kГ©szГјlt tesztfotГіk, Г©s videГіk a kГ©szГјlГ©kkel.

23 thoughts on “Xiaomi Redmi note 7 (magyar teszt a PRCdigital Szombathely-tЕ‘l)

 1. JГі volt!
  MiГ©rt drГЎgГЎbb ez a telo mint az Гєjabb testvГ©rei a Redmi 8 vagy a Redmi Note 8, de talГЎn mГ©g a 8T ГЎrГЎt is veri?

 2. nagyon jГі ez video Г©n is most akarok venni egy ilyet szerintem nagyon jГі telefon Г©s mГ©g zene is nagyon teszik a video alat mi a zene cim ha mГ©g aszt meg tudnГЎd mondani amugy nekem mГ©g ilyen telefon nem volt remГ©lem jГі lesz !

 3. Hi,csak olyan lassított videót lehet vele csinálni ami az elejétől a végéig lassú????Olyan funkcióra gondolok hogy elindul a videó normálban és mondjuk az 5.-ik másodpercnél szeretném a lassulást!!!!Van ilyen funkció rajta????Köszi a választ.!

 4. Гњdv!

  Г‰rdeklЕ‘dnГ©k, hogy ez a telefon hardverileg, elЕ‘relГЎthatГіan mennyi ideig lesz Г©letkГ©pes? (MikortГіl kezd el akadni?) A hardverГ©t picit gyengГ©nek talГЎlom. (Windows phone-rГіl kell vГЎltanom sajnos.)
  Nem különösképp érdekelnek a játékok, biztos lesz, amivel játszok, inkább a rendszer folyamatosság, az email, google, face (egyéb social media oldalak) és a térképek ne akadjanak (megse röccenjenek.) Hozzászoktam 1 szinthez a Lumia 930-al, de már semmi nem támogatja szegényt. (LG Optimus 2x óta vannak rémálmaim a hitvány, akadós android rendszerrel; tudom, rég volt. [2.3.3])

  Android 10 tГЎmogatГЎst lehet tudni, hogy kap-e?

  Válaszod előre is köszönöm!

 5. Szia nagyon jó kis teló, szeretem, de engem Pl.nagyon zavar hogy telefonálás közben mindig lenyílik a vezérlő ablak. Az ellen lehet csinálni valamit köszi.

 6. Nem tudom mi ez a sok negatГ­v komment..xd
  Г‰n szemГ©ly szerint rajongГіja lettem ennek a telefonnak kb 2 hГ©t Г©s meg is fogom venni 😀
  Mondják hogy kínai fos amit nem értek mett igaz hogy kínai vagy de most azért miért lennr fos egy telefon mert nem "tömeg" azt persze az ilyen emberek nem tudják hogy a világlistában benne van(a telefonokra nézve)
  Kb 2 hГ©t Г©s rendelem is 😀

 7. Erröl a Google cam dologrol amit beleteszel biztonságos az instalácioja,és valoban szebb képeket lehet vele csinálni ?letöltési lehetőség erről a Google cam programrol estetleg?

 8. Xiaomi Redmi Note 4 (32/3) telefonomat vГЎltanГЎm le (eleve a kamerГЎval nem voltam megelГ©gedve). A Xiaomi Mi 8 Lite Г©s Redmi note 7 kГ¶zГ¶tt nem tudok Г©rdemben dГ¶nteni. TГ¶bb tesztet is megnГ©ztem (olvastam). A hardver szinte azonos. A RN7 mellett szГіl az akku meg talГЎn tovГЎbb kapja a frissГ­tГ©seket, illetve a gcam. 🙂 AlapbГіl Droid 9-el van. TГ¶bb helyen ill.videГіban a Mi 8 Lite-ot hoztГЎk ki jobbnak kamera terГ©n, csak a youtube lebutГ­tja akГЎr a kГ©peket illetve a videГіkat is. https://www.youtube.com/watch?list=PLCkV_iAGP7i_ZvE2Ibi7ADXkocRuf81Ce&time_continue=6&v=5qw9W69O4fc Viszont itt nem tЕ±nik rossznak a RN7. A Mi 8 Lite meg olcsГіbb lenne. 🙂 64 vagy 128GB gondolkodok.

 9. Na jГіvan ГЎljГЎle! Engem nem versz ГЎt ezzel a gagyi marketinges dumГЎval. Aztat mondjad meg nekem, hogy ezen elfut a fingzongora vagy sem?

 10. Sziaomi? Ha mГЎr videГіt kГ©szГ­tesz Г©s ebbЕ‘l Г©lsz, legalГЎbb tanuld meg kiejteni helyesen. 😀 EgyГ©bkГ©nt kГ­nai fos. A TELEFON az SAMSUNG S szГ©ria Г©s pont! 😉

 11. szevasz, hГЎt a vГЎgГЎst meg a fotozГЎst mГ©g egy kicsit tanulni kell, de nagyon jГі kis video lett.
  külön köszönet a két alkalmazás neve miatt, mert lehet őket tölteni és tesztelni.
  légyszíves nézd meg még azt, hogy a telefon, hogyan állítható dark modeba, és ez mennyire működik az összes helyen, pl, sms, tárcsázó meg nagyjából minden helyen.
  Erről légyszíves készíts még egy vidót, biztos vagyok benne, hogy sok embert édekelne..köszönöm..

Leave a Reply

Your email address will not be published.