HOĆE LI VAŠ XIAOMI DOBITI MIUI 13? Newsbox #1

HOĆE LI VAŠ XIAOMI DOBITI MIUI 13? Newsbox #1Pojavila je se nesluЕѕbena lista Xiaomi telefona koji Д‡e dobiti MIUI 13! Qualcomm predstavio prednju kameru koja vas stalno snima….

Xiaomi ekosustav na rate i uz Smart tarife na linku –

ЕЅelite i vi svoje fotke / setupe / memeove itd. pokazati u Bajtbox videu? Posjetite naЕЎ Discord.
Bajtbox Discord –

Bajtbox na TikToku! –

Bajtbox moЕѕete pratiti na:
Portal:
TikTok –
Instagram:
Facebook:
Twitter:

35 thoughts on “HOД†E LI VAЕ  XIAOMI DOBITI MIUI 13? Newsbox #1

  1. Honor 60 nije baš isti kao Honor 50. Osim čipseta SD778G+ koji ima jedno A78 jezgro na 2,5Ghz, čak tri ista jezgra na 2,4Ghz i 4 A55 na 1,9Ghz uz LPDDR5 i UFS 3.1, to nije "mali" pomak. Uz to dolazi sa stereo zvukom i ekranom koji sad ne samo da je blago zakrivljen bočno, već i gore i dole. Biće to jedan moderan jak uređaj, bez nekih slabih tačaka. Jedino je cena upitna. A MIUI 13 čekam na Mi 11 Lite 5G jer uz Android 12 obećava puno.

  2. Što se mene tiče Qualcomm-ovi čipovi za Windows PC ne moraju biti sposobni kao Apple-ovi. Trebaju samo malo trošiti i biti pristupačne cijene. Prilagođavanje Windowsa i raznih igara i aplikacija ARM arhitekturi će biti mnogo veći i značajniji posao za Qualcomm i kreatore aplikacija od sirove snage čipa. Kakogod, mislim da je Qualcomm tek za kraj 2023. najavio pravog konkurenta Apple-ovim M1 čipovima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *